Andreu Seara Mora 'KingAndrew' | DeVuego BD | Videojuegos Españoles
¿Quieres añadir o editar tus datos en DeVuego? Entra en DeVuego MODO: Edición_
Desarrollador
Andreu Seara Mora 'KingAndrew'
31/01/2000 [23 años]
Andreu Seara Mora 'KingAndrew'

Información

3D Environment Artist.

Co-fundador de Belly Trap Studio

Tinc 4 grans passions: la música (sóc trombonista i compositor), llegir (sóc molt Tolkiendili), el cinema (TLotR, SW i ST), i obviament, els videojocs.

TOP 5 Videojocs:

1.- World of Warcraft

2.- Overwatch

3.- The Witcher 3

4.- Diablo III

5.- The Legend of Zelda: Breath of the Wild

DISCORD:

KingAndrew#2394

BattleTags:

KingAndrew#2811

Baphomet#21214

 https://open.spotify.com/user/1157079548?si=cB8_8-1mSmSnpaaRMZo0fg&nd=1

https://www.filmaffinity.com/es/userratings.php?user_id=3128807

Normalment toco a una orquestra, la Simfònica Tekhné, així com a una banda municipal, la Banda de Música del Prat. També estudio anglés a l'Escola d'idiomes Moderns de la UB, actualment el nivell proficiency. A casa m'agrada tocar de tant en tant el Erhu, un instrument chinés comunment conegut com el violí chino el qual m'agradaria estudiar més seriosament més endavant.

 

/+/ VIDEOJOCS: Sóc un fanboy de Blizzard Entertainment, em flipen tots els seus jocs menys Starcraft. Adoro els RPG i m'encanta la ambientació de Fantasia Medieval. Les 3 coses que més valoro d'un videojoc en ordre de més a menys són: l'ambientació i escenari, la narrativa i el lore, i la banda sonora i música. /+/ MÚSICA: M'encanta el KPOP, el Metal i la música clàssica. De KPOP els meus 7 grups preferits són: Lovelyz, TWICE, Red Velvet, Itzy, Apink, IZ*ONE i Blackpink. De Metal són: Rhapsody of Fire, Blind Guardian, Amaranthe, Arch Enemy i Brothers of Metal. I de música clàssica m'agraden molt els directors Herbert von Karajan, Evgeny Svetlanov i Cristoph Eschenbach. /+/ PELÍCULES: Sóc molt fan de El señor de los anillos i també de Star Trek, Star Wars i Harry Potter. Els meus directors preferits són Zhang Yimou, Edgar Wright, Kenneth Brannagh i Peter Jackson. De actors m'encanten el Ian McKellen, el Patrick Stewart i el Benedict Cumberbatch i de actrius la Lily James, la Emma Watson i la jenna Coleman. /+/ LLIBRES: Sóc un gran aficionat a la literatura fantàstica medieval, sobretot de Tolkien. També m'encanten altres autors com Andrezj Sapkowski, Brandon Sanderson o George R R Martin.

Perfil desarrollador

Videojuegos EspañolesPerfil industria

Empresas

EMPRESA PUESTO DESDE TIEMPO
Marzo 2022 1 años y 1 meses


ContenidosOtros


BD Info

Añadido/a 15/11/2022
Última actualización 15/11/2022
Por Andreu Seara Mora 'KingAndrew'

Añadir o corregir información